MUZIEKFESTIVAL "SOUS LES ORMES"

Vanaf dinsdag staat elke ochtend het ontbijt klaar in het restaurant vanaf 8.30 uur. Daar ontmoet je Klaartje en andere gasten. Je maakt samen je plan voor een uitwisseling of een (mini)optreden later in de week bij het open podium of het slotconcert. Klaartje is de hele periode op het park aanwezig voor tips, suggesties en uitwisseling.

Dinsdagavond is er een diner/buffet dat overgaat in het eerste concert. De kosten van het diner en het concert zijn inbegrepen bij de prijs. Drinken is voor eigen rekening.

Aansluitend treedt Klaartje op met het programma “Normal gets you nowhere”. Als CD met een 9 gewaardeerd door Luister! Het wordt geen kopie van de CD, integendeel! Musici uit de oude muziek en de improviserende wereld nemen muzikale bouwstenen uit de barok en maken een hele bijzondere mix, alsof de inkt nog nat is, geen enkel concert is hetzelfde! Haar muzikale gasten zijn die avond Rembrandt Frerichs, Benjamin Glorieux, Vinsent Planjer, Tony Overwater en Antoinette Lohmann. Allemaal ervaren en gelauwerde musici. Het wordt een avontuurlijk programma!